Godt nytår!

???????????????????
Den uendelige Pampas, uden GPS finder du aldrig hjem her!

Så har vi efterhånden lidt mere ro på her i den danske lejr i Argentina – det var herligt at komme i luften i går. Felipes ASW-20 er ved at være på plads teknikmæssigt, og trods vægtproblemerne, er den nogenlunde i balance ifht. tyngdepunktet. DP flyver rigtig fint – jeg har aldrig fløjet en LS-4 før, men den er lige til…stort set som en LS-8. Lækkert!

Der var et voldsomt uvejr forbi i nat (og her ude på Pampas’en er voldsomt uvejr i et helt andet format end i DK), hvilket betyder kraftig vind i dag. Første start er tidligst kl. 15, men det er usikkert, om slæbeflyene overhovedet kan starte. Team DK går ikke i luften i dag, og bruger i stedet dagen på at tjekke op på teknik i flyene – og ellers slappe af, pt. i team ZB’s hus inde i Chaves, hvor nettet rent faktisk fungerer.

I går aftes var vi inde at spise på den lokale restaurant, hvor vi – naturligvis – fik STORE saftige argentinske bøffer … og ikke noget pjat med salat osv. (Nogenlunde i stil med Hereford, blot endnu større, i mindst samme kvalitet og så ca. til en 50′er).

SAMSUNG
This is how we like it!

I aften afholdes nytår på flyvepladsen – og hvad argentinerne har fundet på, må vi vente at se. Én ting er dog sikkert; vi kommer ikke til at mangle hverken kød eller vin. Organisationen er ‘Manjana!’, ligesom alt andet her i Argentina – men det bliver dog bedre dag for dag.

SAMSUNG
Felipe’s far ejer denne fine Pickup…et nødvendigt redskab herude

Fremadrettet ser vejret rigtig godt ud. Koldt om natten, og MEGET varmt om dagen. Om et par dage forventes temperaturen at stige til 40 grader.

…og så lige ‘fun fact of the (yester)day’: I går stod jeg side ved side med Kawa og barberede mig…hehehe :D

SAMSUNG
Lidt ‘pro’ skal det jo se ud

Godt Nytår!