Official Rest Day

Himlen er helt dækket af cirrus, og den officielle ‘Rest Day’ er blevet kaldt. Det trænger vi også til, efter 6 dage på stribe med 5-6 timers anstrengende, (meget) varm og hektisk gaggle-flyvning.

I går umuliggjorde, for langt de fleste, et tiltagende kraftigt cirrus-dække og 55kmt direkte modvind i sidste sektor, og og vej hjem, en ankomst til Chaves. Det er nærmest umuligt at gøre nogen forskel i sådan vejr. Går du alene er det den sikre død. Går du med en gaggle, må du holde fast i den. Jeg gik med de første (3 andre LS-4′ere). En perfekt start. Vi gik ret kort i første sektor, og lidt for langt i anden sektor. Det betød, at turen endte 9km før ankomstcirklen. Man skulle enten have gået helt kort i begge sektorer, og kommet hjem – eller have gået langt i første sektor for at få km. og udelande i 2. sektor. Vi tog mellemvejen, og kæmpede alt vi kunne i modvinden på vej hjem. Umuligt at regne ud ude på ruten, når der kæmpes for bare at holde sig i luften. Alt i alt dog et ok resultat uden det store pointtab.

SAMSUNGSAMSUNG
På marken (sidste mand landet – første afhentet, flot!) + Rekognoscerings-flyet har fundet os, og markerer vores position til crew.

I går aftes grillede Felipes bror og far et helt lam til os sammen med Mario, hans kone Alisia og Ines. Fantastisk! Vi er pt. ved at spise lidt morgenmad, og vil derefter se på en lille udflugt.

SAMSUNG
Lam på grillen

I morgen skal der flyves igen, og her halvvejs i konkurrencen er vi stadig med i feltet – og 100% klar på den resterende del!