Kort før afgang…

13
De første containere er ankommet i Chaves

Så er der kun ganske få dage til, vi står på argentinsk grund … og så er det jo ganske rart, når man i sin mailbox finder billeder af en LS-4, der er ved at blive fin tunet til konkurrencen med beskeden: “Hopefully you will have a shiny baby at Chaves”. Den får endda fornyet mylar-tape. En flot gestus!

0102

Ud over det, så begynder de første teams at ankomme i Chaves. Dog har nogle stykker fra det tyske team været der et stykke tid. Faktisk siden midten af november. De har bl.a. været ovre at udforske det lille bjergområde i den vestlige del af konkurrenceområdet. Ser her, hvordan det kan bruges: http://www.onlinecontest.org/olc-2.0/gliding/flightinfo.html?dsId=2796514 – ganz gut!

Området hedder i øvrigt ‘Sierra de la Ventana’ – og det højeste punkt er 1239m MSL. Jeg har fået lidt billeder fra et par flyvninger i området:

Ventana1Ventana2

Ventana4

Og så lige et fun-fact: Der er deltager hele 10 piloter i konkurrencen, som også deltog i JWGC 2009. Det lover vel ganske godt for fremtidens verdensmesterskaber / konkurrenceflyvning – tankevækkende …

/Morten